19 april 2012

Hemligheten avslöjad!

Nu kan jag inte hålla tyst längre! 

Hemligheten som jag smugit med nu under veckan ska nu avslöjas! 

I morgon får vi besök hemma på gården....
Så här bor vi! 


Hittade ingen bild på stallet, inte heller på det nybyggda 3-bils garaget. 

Mäklaren kommer i morgon för att värdera gården pga. att vi ska sälja den! Vi ska flytta tillbaka till HJO! Vet att många kommer bli glada över detta, men även vissa som blir ledsna. Men vi själva har saknat Hjo hela tiden och vill nu flytta närmare familj och gamla vänner igen! Vi hoppas på en flytt senast till hösten. 

Välkomna med era kommentarer och funderingar kring detta. Vi själva ser i alla fall fram emot att få bli Hjobor igen. Hjo är en underbar liten stad!

5 kommentarer:

  1. Hoppas gården värderas efter era förväntningar! Den är hur fin som helst, så det borde inte vara något problem. :)

    SvaraRadera
  2. Wiiiiihihi...Här blir vi väldigt glada över att ni blir Hjobor & håller tummarna för en bra värdering & smidig försäljning/Puss & Kram

    SvaraRadera
  3. Tänk att jag visste att de va det ;) ! Vad roligt ! ! Fler lekkamrater till bebben när h*n kommer ut ! nu blir h*n glad :) kram Frida o myran

    SvaraRadera
  4. Åh så roligt för er! Vet ju att ni längtat länge efter att få flytta till Hjo! Hoppas att värdering och försäljning går smidigt!

    Kramar till er!

    SvaraRadera
  5. =) Jag hoppas allt kommer gå bra, att mäklaren värderar gården "rättvist" eller vad man nu ska säga.. =) Håller tummarna för er skull och att flytten blir bra, vart än i Hjo ni hamnar :) Som sagt det är trevligt att komma närmare sin familj och vänner, samt när vi kommer på besök i Hjo så slår vi minst 2 flugor i samma smäll :) Många kramar och lycka till från oss i Örebro :)

    SvaraRadera