4 juni 2012

Överlycklig

Från ett läge till ett annat! 

Vi fick vårt drömhus! kontrakt skrevs igår eftermiddag! Detta är huset vi kommer flytta till första veckan i juli! Detta är huset vi ska bli gamla i. Känns helt overkligt! Kan inte fatta att det är sant. Vi som blev så kära i huset redan första gången vi såg det, nu är det vårt! Trodde aldrig det skulle bli så här. Helt underbart! Jag är SÅ lycklig! Oj vad fint mina barn kommer får växa upp, i underbara Hjo dessutom!




I´m so happy and you know why! 

9 kommentarer:

  1. Näää,men stort ***GRATTIS***
    va' underbart,förstår att ni är Lyckliga :)
    Ser verkligen fram emot att ni flyttar hit till Hjo ♥-e Kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis och välkomna till Hjo kram

    SvaraRadera
  3. =) Härligt!! Jag kommer ev komma till Hjo sista veckan i Juni och vara där under första veckan i Juli, annars blir det de 2 första veckorna i Juli. Skulle vara kul om vi kunde träffas =)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Grattis till ert nya hus!! Superfint verkligen! Och enormt! :P kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är 215 kvm, bara tre sovrum, men det är tre stora rum =) Sen ligger det på en stor hörntomt.

      Radera
  5. Åh vad kul för er, grattiiis!:) ser jättehärligt ut! Då får vi se till att göra en utflykt till hjo senare i sommar och komma å hälsa på er i det nya!:) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA! Det hoppas jag verkligen att ni kommer göra! Vi kommer självklart fortfarande komma till er och äta upp allt ert fika, men hoppas att ni kan komma till oss någon dag under sommaren!

      Radera
  6. Gud vilket vackert hus hoppas vi alla snart får se insidan också, fy vad jag blir avundsjuk kunde gärna bott där själv haha. Tack också för klänningarna jag skickade ett mail till dig tack snälla du igen!! Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lovar att lägga upp bilder från insidan sen så snart vi flyttat in =) Älskar detta huset och ser fram emot att få möblera och inreda det "Ala Maddix stil" även om Fredrik har ett och annat att säga till om också. =)

      Radera