17 oktober 2011

Dag nr 15 med 30 Days

Halvvägs med 30 Days kuren. Har inte vägt o mätt mig idag. Tänkte spara det tills jag är helt klar med kuren för att öka spänningen lite.

Haft en otroligt underbar helg med Fredrik. Hotell, bowling, god mat, god dryck och dansat på nattklubb. Härligt när man får chansen att bara vara vi två utan barnen så! Gjorde gott för vårt förhållande.

Idag har jag städat hemma, har en HEL del kvar, men får ta lite i taget så man inte tappar lusten helt. I morgon är det dags att gå till banken igen, fast en helt annan bank denna gång. Får ju inte ge upp så lätt! Bara att kämpa vidare. Den här gången SKA det bara gå!!!

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för bankmötet! Visst är det behövligt för förhållandet att man får tid för varann! Låter som ni haft en underbar helg!! Kul! Själva ska vi åka på kryssning nästa vecka så då får vi också den tiden! Ha det nu så underbart! Ta hand om er!

    Massor med kramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att mötet på banken gick bra det e klart du inte ska ge upp... jag håller tummarna för att allt ska gå vägen..
    Och hoppas att det händer något med vikten vore ju rätt häftigt:) ja det va rätt mysigt att få rå om dina små under helgen.. dom skötte sig ju bra:) kram kram

    SvaraRadera