18 april 2015

Glädje och sorg….

Nu är hon hemma!

Nu står hon på gårdsplan hemma!

Vi välkomnar vår nya båt, vid namn Erella (Erik och Bella blandat). En vacker och otroligt "bo-vänlig" Saga 27:a från -77 (plastsnipa). Soffor i förruffen som bäddas ner till dubbelsäng, två sängar i akterruffen som även där går att bädda till dubbelsäng om man hellre vill det. Riktig toalett och ett bra kök med både varmt och kallt vatten. Även dusch med varmvatten på badbryggan. 
Här kommer vi spendera många dagar och nätter i sommar!

Första fikan i Erella.

Bella och Erik i "deras rum" akter ruffen. 

MEN… detta innebär också att vi måste säga adjö till vår vackra och trogna träsnipa Sivan. Hon har stått oss kär och delat många härliga turer med oss. Slussande på Götakanal, storm mitt ute på Vättern, underbara helger i både Vadstena, Gränna och Karlsborg. Självklart flera dagsturer till Björkenäs och Ombergs grottor också. En och annan kväll med bryggsegling i Hjo hamn också!
Vi kommer sakna henne enormt mycket. Dock tycker Fredrik att det kommer bli skönt att slippa alla timmar han lagt på att slipa och lacka, snygga till och hålla allt trä i fint skick. Vi hoppas finna ett nytt bra hem till Sivan, någon som kommer ta lika väl hand om henne som vi gjort. 

Vackra Sivan i Hästholmen. 

Dags för Sivan att förgylla någon annans liv nu.



1 kommentar:

  1. Så fin Erella är ♡ -ligt Lycka Till med "henne/Kram
    Pst...Så söta & lyckliga de ser ut Erik & Bella hihi

    SvaraRadera