17 december 2013

Julklappar och tomten

Känner du stressen?

Känns så skönt att vi redan är klara med alla julklappar. Vi är inte de där föräldrarna som skämmer bort våra barn med en massa dyra julklappar. Här blir det inga ipads eller dyra TV-spel. Vi vill att våra barn ska uppskatta det lilla. Vi har handlat för kanske ca 600:- per barn, och likadant har det varit i alla år. En lite större, dyrare leksak sen kanske en eller två lite billigare. Det räcker gott och väl. 


Julen ska inte handla om julklappar och saker man får. Nej, den ska handla om julefrid, god mat och mys med familjen. Barnen ska få äta godis, dricka julmust, äta prinskorvar och pepparkakor. Ljusen ska ge härlig stämning i hemmet, och doften av glögg ska kännas ända till grannen. 

Barnen pratar mycket om tomten. Isabella säger att hon ska ge tomten en stor kram, då blir han glad. Erik säger att tomten får komma och sova i hans säng, han får plats där. Hi hi dem är för söta. 


Ta det lugn inför jul. Hinner du inte baka allt bröd, göra allt julgodis? Det gör inget. Njut av denna underbara tiden, spendera extra mycket tid med din familj och ta en paus med glögg och pepparkakor varje kväll som avkoppling och julkänsla. Det är du värd!


1 kommentar:

  1. Såå bra inlägg & så söta Erik & Bella är hihi
    /Julpussar från mormor här <3

    SvaraRadera