25 april 2012

Löning!

25:e april!! 

Det märks i butiken att folk har fått pengar. Så roligt! Hjälper nog en hel del att våren och skolavslutning närmar sig också. En och annan kund i butiken. 

Fredrik kom och bjöd mig på pizza till lunch. Mysigt och roligt! Är glad för all tid jag får tillsammans med honom. Nu har vi en väldigt stressig period med massor att göra och lite tid till varandra, så får ta vara på de tillfällen som ges. 

Bjuder på några gulliga bilder på lilla Bella också. Hon tittade ut genom köksfönstret eftersom pappa Fredrik höll på ute i trädgården. 



Som ni ser så har hon hand om grädden också. Hon hjälpte mamma laga mat. 

Ikväll ska jag klippa gräset, och vädret tillåter. Kan också tillägga att vi precis slutat med välling till Erik som nu är 2,5 år gammal. Igår va första natten som han fick lägga sig utan välling, och han sa så gulligt bara: Vällingen slut.

1 kommentar:

  1. Skoj,hoppas du sålt endel :)
    Naw,så söt lilla Bella är när hon hjälper till & laga maten hihi.Så gullig det måte ha låtit när Erik sa "Vällingen slut" :)

    Hoppas vädret tillåter gräsklippningen,här regnar det nu,men vi har vart igäg till "Solarieöarna" på Mickes delade tur,det var skönt/Kram Kram

    SvaraRadera